Transport si livrare

Prioritar.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Curier Rapid ( in toata tara ) prin Cargus si Sameday - Cost transport in functie de valoarea comenzii dupa cum urmeaza:
    • pentru comenzi sub 149.99 ron - taxa Curier Rapid 15 RON; 
    • pentru comenzi peste 149.99 ron inclusiv  - taxa Curier Rapid - TRANSPORT GRATUIT;
  • Posta Romana ( in toata tara ) - Cost transport 15 RON sau TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 149.99 ron.
  • Predare personala in Piatra Neamt  - ridicare personala, dupa plasarea comenzii pe site veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord o ora la care doriti ridicarea produselor;

NU SE PERCEPE TAXA DE KM SUPLIMENTARI INDIFERENT DE LOCALITATE !

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata ramburs se percepe un comision fix de 5 ron, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul livrarii prin Curier Rapid, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face la agentul care va livreaza produsele. In momentul receptionarii produselor se plateste exact suma care v-a fost confirmata prin e-mail sau la telefon, nicio alta taxa in plus.

In cazul livrarii prin Posta Romana, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face direct la Oficiul Postal de unde ridicati coletul. ( Trebuie sa mergeti dvs. la Posta dupa colet ).