Transport si livrare

Consumabile de imprimante I preturi de importator (prioritar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Predare personala in Piatra Neamt, Ridicare a doua zi de la plasarea comenzii pe baza unei programari telefonice stabilita cu consultantii nostri, ridicare personala.
  • Curier Rapid Urgent Cargus ( in aria de acoperiere a curierului ) - Cost transport in functie de valoarea comenzii dupa cum urmeaza:
    • pentru comenzi sub 150 ron - taxa Curier Rapid 15 RON in aria de acoperire Urgent Cargus;
    • pentru comenzi peste 150 ron inclusiv  - taxa Curier Rapid - TRANSPORT GRATUIT pentru localitatile din aria de acoperire Urgent Cargus . In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire URGENT CARGUS, va trimitem coletul tot cu TRANSPORT GRATUIT dar prin Posta Romana;
    • daca localitatea dvs nu se afla in aria de acoperire Urgent Cargus si doriti livrarea prin Urgent Cargus, transportul costa 25 ron pentru comenzile sub 150 ron ( indiferent de nr de km suplimentari ) si 10 ron pentru comenzile de peste 150 ron;
  • Posta Romana ( orice localitate ) - Cost transport 15 RON sau TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 150 ron.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata ramburs se percepe un comision fix de 5 ron, indiferent de valoarea comenzii.

Localitatile care se afla in aria de acoperire Urgent Cargus si pentru care nu se percep KM suplimentari le gasiti aici : https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire.pdf

In cazul livrarii prin Curier Rapid, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face la agentul care va livreaza produsele. In momentul receptionarii produselor se plateste exact suma care v-a fost confirmata prin e-mail sau la telefon, nicio alta taxa in plus.

In cazul livrarii prin Posta Romana, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face direct la Oficiul Postal de unde ridicati coletul. ( Trebuie sa mergeti dvs. la Posta dupa colet ).

IMPORTANT : Daca doriti livrarea prin alta firma de curierat inafara de POSTA ROMANA sau Curier Rapid URGENT CARGUS, va putem trimite, dar numai cu plata produselor in avans, urmand ca transportul sa-l achitati dvs. la destinatie !!!