Transport si livrare

Consumabile de imprimante I preturi de importator (prioritar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Predare personala in Piatra Neamt, Livrare in aceeasi zi cu lansarea comenzii, maxim a doua zi, ridicare personala.
  • Curier Rapid Urgent Cargus ( in aria de acoperiere a curierului ), Livrare in 1-2 zile ( mai exact coletul ajunge a doua zi, cel tarziu 2 zile in functie de ora lansarii comenzii pe site ) cost transport in functie de valoarea comenzii dupa cum urmeaza:
    • pentru comenzi sub 150 ron - taxa Curier Rapid 15 RON in aria de acoperire Urgent Cargus;
    • pentru comenzi peste 150 ron inclusiv  - taxa Curier Rapid - TRANSPORT GRATUIT pentru localitatile din aria de acoperire Urgent Cargus . In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire URGENT CARGUS, va trimitem coletul tot cu TRANSPORT GRATUIT dar prin Posta Romana;
    • daca localitatea dvs nu se afla in aria de acoperire Urgent Cargus si doriti livrarea prin Urgent Cargus, transportul costa 25 ron pentru comenzile sub 150 ron ( indiferent de nr de km suplimentari ) si 10 ron pentru comenzile de peste 150 ron;
  • Posta Romana ( orice localitate )Livrare in 2-3 zile cost transport 15 RON sau TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 150 ron.

Localitatile care se afla in aria de acoperire Urgent Cargus si pentru care nu se percep KM suplimentari le gasiti aici : https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire.pdf

In cazul livrarii prin Curier Rapid, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face la agentul care va livreaza produsele. In momentul receptionarii produselor se plateste exact suma care v-a fost confirmata prin e-mail sau la telefon, nicio alta taxa in plus.

In cazul livrarii prin Posta Romana, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face direct la Oficiul Postal de unde ridicati coletul. ( Trebuie sa mergeti dvs. la Posta dupa colet ).

IMPORTANT : Daca doriti livrarea prin alta firma de curierat inafara de POSTA ROMANA sau Curier Rapid URGENT CARGUS, va putem trimite, dar numai cu plata produselor in avans, urmand ca transportul sa-l achitati dvs. la destinatie !!!