Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Prioritar.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Curier Rapid Sameday ( livrare standard in toata tara, livrare direct la usa ta ) - Cost transport in functie de valoarea comenzii dupa cum urmeaza:
  • pentru comenzi sub 199.99 ron - taxa Curier Rapid 15 RON; 
  • pentru comenzi peste 199.99 ron inclusiv  - taxa Curier Rapid - TRANSPORT GRATUIT;
 • Curier Rapid Sameday ( Easybox - ridicare personala colet, ridicare din cutiile securizate Easybox, mai jos gasesti explicatiile ), doar pentru plata in avans ( card sau transfer bancar ) - Cost transport in functie de valoarea comenzii dupa cum urmeaza:
  • pentru comenzi sub 199.99 ron - taxa Curier Rapid 15 RON; 
  • pentru comenzi peste 199.99 ron inclusiv  - taxa Curier Rapid - TRANSPORT GRATUIT; 
 • Predare personala in Piatra Neamt  - ridicare personala, dupa plasarea comenzii pe site veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord o ora la care doriti ridicarea produselor;

NU SE PERCEPE TAXA DE KM SUPLIMENTARI INDIFERENT DE LOCALITATE !

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata ramburs se percepe un comision fix de 5 ron, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul livrarii prin Curier Rapid, daca ati ales ca metoda de plata "plata in sistem ramburs", plata se va face la agentul care va livreaza produsele. In momentul receptionarii produselor se plateste exact suma care v-a fost confirmata prin e-mail sau la telefon, nicio alta taxa in plus.

Ce este livrarea prin Easybox?

Easybox sunt cutii securizate, plasate în mai multe puncte din România. Odată ce este comanda in drum spre tine, vei primi un SMS cu un cod PIN. Imediat ce ai ajuns la easyboxul în care ai selectat livrarea, poți introduce codul PIN, iar una dintre ușile easybox se va deschide și îți poți lua colectul. Apoi, pur și simplu închizi ușa și poți pleca. Easybox este una dintre cele mai simple metode prin care îți poți ridica coletele, iar asta pentru că poți merge la easybox oricând ai timp, fără să fii condiționat de curier. În plus, există multe puncte easybox în fiecare oraș. Astfel poți să stai fără griji că nu ești acasă atunci când sună curierul. Un alt beneficiu este că faptul că poți da comanda oricând, iar ea ajunge mult mai repede în easybox, decât ar ajunge la tine acasă prin curier. Odată ce ai primit SMS-ul cu codul PIN sau prin care ești anunțat că produsul a sosit la easybox, ai la dispoziție 36 de ore pentru a merge să îți ridici produsul. Easybox este disponibil 24/24, așa că poți merge oricând ai timp.