Metode de plata

www.prioritar.ro (prioritar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata ramburs se percepe un comision fix de 5 ron, indiferent de valoarea comenzii.

Transfer bancar (ordin de plata sau casierie banca)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediul vanzatorului

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata online - MobilPay ( card bancar )

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

NOU ! : Se poate cumpara in RATE prin cardurile de credit oferite de bancile Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance. Tot ce trebuie sa faci, este sa detii un card de credit de la una din aceste banci, sa faci plata online pe site-ul www.prioritar.ro cu acest card ( Plata online - MobilPay ) si sa selectezi numarul de rate dorite ( se pot alege : 1 rata, 2 rate sau 3 rate ).