Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro).

Odata cu cumpararea si lansarea oricarei comenzi pe site-ul www.prioritar.ro, clientul a acceptat si a luat la cunostiinta fara obiectiuni conditiile si termenii mai jos mentionati.

Site-ul www.priorITar.ro apartine societatii SC PRIORITAR ONLINE S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J27/167/2008, CUI: 23146049 cu sediul in loc. Piatra Neamt str. Titu Maiorescu, nr. 5 jud. Neamt si punct de lucru ( magazin online ) in Piatra Neamt, str. Adancata nr. 3, jud. Neamt, denumita in cele ce urmeaza administratorul site-lui sau comerciantul.

Administratorul site-ului Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala:

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului:

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Este posibil ca unele modele de imprimante, de obicei modelele noi sa aiba softul lor conceput astfel incat imprimanta sa functioneze doar cu cartuse originale. Acest lucru se poate intampla si daca instalati la imprimanta drivere de pe net sau dati update. Interesul producatorilor de imprimante este sa vanda cartusele originale care in cele mai multe cazuri ajung la un pret identic cu imprimanta. Site-ul prioritar.ro comercializeaza doar produse compatibile, marcile, brandurile si codurile producatorilor sunt folosite doar pentru identificarea produselor. Va rugam sa verificati inainte de a plasa comanda, faptul ca imprimanta dvs. functioneaza cu cartuse compatibile si nu si-a facut ulterior nicio actualizare de firmware sau sa fie reinstalata de pe internet. Raporturile comerciale dintre cumparatori si Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile, fara a suporta alte cheltuieli decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. In cazul in care sunt mai multe produse pe comanda, se poate renunta la cumpare partial la unele sau total la toate. In cazul renuntarii la toate produsele, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră. Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cartuse online de pe site-ul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului ( consumatorului ) si obligatoriu fara ramburs. Administratorul site-lui PriorITar.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului conform art.13 alin.(3) din din O.U.G Nr.34/2014. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.  

Pentru desigilarea cartuselor de imprimanta, in cazul persoanelor fizice se percepe un comision de 20%  ( minim 15 ron / cartus ), aplicabil doar pentru cartusele desigilate sau murdarite de cerneala, intrucat cartusele de imprimanta fac parte din categoria bunurilor care se deterioreaza dupa desigilare. 

Pentru ca dorim sa venim si in ajutorul persoanelor juridice ce comanda online cartuse de imprimanta din magazinul nostru, se accepta si returul cartuselor achizitionate de acestea, comisionul perceput pentru cartusele desigilate fiind de 30% ( minim 20 ron / cartus ), aplicabil doar pentru cartusele desigilate sau murdarite de cerneala la care se adauga costurile de transport tur-retur.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS pe email la adresa: vanzari@prioritar.ro ( nu este necesara justificarea deciziei de retragere din contract ).

Conform anexei B din Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014, modelul de formular de retragere ce poate fi folosit de consumator este:

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail a comerciantului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

- Comandate la data (*)/primite la data (*)

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

- Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului (consumatorilor)

Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Nota: Pentru toate coletele primite de la clienti ( indiferent daca este vorba renuntare la comanda sau produse service ) din motive ce tin de corectitudine, ne rezervam dreptul de a inregistra video desigilarea lor pentru a evita ulterior anumite reclamatii. Prin urmare va rugam sa nu efectuati niciun fel de interventii asupra cartuselor de imprimanta ( gaurire, dezlipirea acelor etichete de pe cartus prin care se face incarcarea lor... , dezasamblare, dezlipirea chipurilor...etc ) in cazul problemelor de service sau desigilarea cartuselor ( scoatearea lor din punga de protectie ) in cazul retragerii din contract. Nu au existat pana acum astfel de cazuri, dar este bine sa prevenim :)

"Clientii" sau "consumatorii" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Administratorul Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Cartusele de imprimanta compatibile nu indica nivelul real de cerneala si in multe cazuri nu functioneaza in combinatie cu cartusele originale.

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram, deci nu trebuie sa constituie factorul determinant in identificarea produsului dorit ! 

ATENTIONARE: DATORITA FRECVENTELOR UPDATE-URI INITIATE DE CATRE CEI DE LA HP IN CEEA CE PRIVESTE FIRMWARE-UL, VA RECOMANDAM SA DEZACTIVATI ACTUALIZAREA AUTOMATA A SOFTWAREULUI IMPRIMANTEI PRECUM SI ORICE TIP DE MONITORIZARE: NIVELUL DE CERNEALA SI "PROTECTIA CARTUSULUI". IN CAZ CONTRAR NU VETI MAI PUTEA FOLOSI CARTUSE COMPATIBILE SI IMPRIMANTA O SA VA CEARA SA FOLOSITI CARTUSE ORIGINALE HP CARE AU PRETUL DESTUL DE RIDICAT.

Livrarea produselor:

Livrarea standard oferita de site-ul prioritar.ro este livrarea prin Curier Rapid Sameday. Orice alt serviciu de livrare prin orice alta firma de curierat este considerat ca fiind ales in mod explicit de clienti / consumator, prin urmare putem expedia la cerere si prin alte firme de curierat, dar la alte tarife.

NOTA: VA RUGAM SA VERIFICATI INTEGRITAREA COLETELOR INAINTE DE A LE RIDICA DE LA FIRMELE DE CURIERAT!

Mentiunile cu privire la  eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se face exact in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare.In acest caz se refuza primirea si plata coletului.Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aspectele mai sus mentionate, sunt nule !

Garantia produselor:

Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si H.G. 394/95.

Imprimantele si multifunctionalele sunt considerate bunuri de folosinta indelungata, deci ele sunt insotite de garantie la vanzare. Service-ul echipamentelor in garantie este asigurat de firme autorizate de catre producator. In cazul in care echipamentul se defecteaza din primele zile de functionare, mai multe firme producatoare - HP, Canon, Samsung - accepta schimbarea echipamentului cu unul nou, dar cartusele folosite nu se schimba, ci se instaleaza in imprimanta noua.

In cazul cartuselor de imprimanta si al altor tipuri de consumabile pentru imprimante, nefiind bunuri de folosiita indelungata, nu exista o garantie pentru acestea, insa firma noastra ofera un termen de garantie de 15 zile de la data facturii de achizitie ! 

Garantia cartuselor de imprimanta este asigurata de catre societatea noastra. 

Cartuşele consumate mai mult de 30% sau cele asupra cărora s-a intervenit în orice mod (găurire, demontare, reumplere, etc) nu vor fi eligibile pentru garantie.

In caz ca dintr-o eroare nu ati primit certificatul de garantie/conformitate va rugam sa ne semnalizati acest lucru pe adresa de mail vanzari@prioritar.ro in cel mult 48 h de la primirea produselor. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

         Certificatul de garantie atesta ca produsul achizitionat beneficiaza de garantie si service in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevazute in instructiunile de utilizare (daca exista) si in prezentul certificat. Producatorul garanteaza componentele utilizate in constructia produselor sale impotriva defectelor de fabricatie si de material pe perioada mai sus stabilita cu incepere de la data achizitionarii de catre utilizatorul final. In timpul perioadei de garantie isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect.

Trimiterea produselor catre noi care fac obiectul garantiei se face prin aceeasi firma de curierat prin care ati primit comanda, iar costurile vor fi suportate in totalitate de noi. Va rugam sa ne trimiteti in colet si cutia corespunzatoare fiecarui cartus, clipsul de plastic, punga,  precum si pagina test acolo unde este cazul. Cartusele nu trebuie sa aiba interventii asupra lor ( gaurire, dezlipire eticheta sigiliu umplere cartus, dezasamblare, dezlipire chipuri.. etc ).

Obligatoriu la solicitarile de acordare a garantiei trebuie sa ne trimiteti produsul cu ambalajul original si cu toate aceesoriile cu care a fost livrat, factura fiscala in copie si certificatul de garantie, iar daca este posibil si de o mentionare scrisa a defectului constatat. Certificatul de garantie poate fi descarcat si din contul de client de pe site. Lipsa accesoriilor cartuselor ( cutia, clips-ul cartusului ) duc implicit la pierderea garantiei. Coletul cu produse se trimite in mod obligatoriu fara ramburs contravaloare produse, dupa ce receptionam produsele, facem verificarea lor si in caz ca se constata ca sunt produse defecte va inlocuim produsele sau sa va restituim contravaloarea acestora in functie de optiunea dvs.

Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:
    a)    Manipularea si exploatarea neglijenta (socuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de impuritati si/sau umiditate excesiva in incaperea de lucru, obiecte straine intrate in echipament, lichide, etc.)
    b)    Interventii asupra acestora (desfacere, dezasamblare, reincarcare, schimbare chip, etc.) de alte firme/societati inafara de societatea nostra.

   c)    Alimentarea la alte tensiuni si frecvente decat cele prevazute de producator.

   d)    Defectiuni datorate aplicatiilor software ale clientului.

   e)    Defecte datorate cablurilor de legatura, impamantarii cladirii precum si datorate  conectarii / deconectarii echipamentelor in timpul functionarii.

   f)    Instalarea necorespunzatoare a cartuselor in imprimanta.

  

Frauda:

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil:

Prin folosirea site-ului Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului:

Administratorul Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Consumabile de imprimante la preturi de importator (prioritar.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@prioritar.ro